We verhuren 1 zeer ruime volledig ingerichte huurtent (Karsten 380 x 380) met 3 slaapcabines. Voor de ouders is er een echt matras wat gelegen is op een lattenbodem (waterpas, dus je rolt er niet van af) en voor de kinderen zijn er luchtbedden/selfinflated matrassen. Kussens en dekbedden zijn ook aanwezig.
Door een  annulering is deze fantastische huurtent nog beschikbaar, nu met Last minute tarieven.

In 2024 alleen nog te huur Van 10 augustus tm 17 augustus 2024 (dag van vertrek) slechts 85,00 euro per nacht! exclusief verplichte schoonmaakkosten en eventueel huur beddengoed. 

Uiteraard mag het uitgebreide servies, 3 pits gasstel (op stahoogte koken!) een picknicktafel, 2 losse stoelen en een tarp niet ontbreken. Een privé tafelkoelkast met diepvriesvakje staat vlakbij in de campingruimte.

De tent is zeer ruim van binnen maar ook buiten kun je heerlijk genieten van de ruime kampeerplaats en prachtig uitzicht.
In de tent is er voor maximaal 4 personen een slaapplaats.  Wil je toch met 5 personen komen dan kan de 5e persoon in een klein tentje ernaast kamperen.

Nog nooit gekampeerd, of geen zin om al je spullen mee te nemen dan is het huren van onze huurtent ideaal.
Heerlijk bij aankomst in Italië staat de tent al voor je klaar, de vakantie kan meteen beginnen.

Bed/badlinnen kun je ook bij ons huren voor 12,50 euro pp voor de gehele gebruikersperiode.

In de veranda is een oplaadpunt voor telefoon, tablet, laptop enzovoort.

De volledig ingerichte huurtent is in het hoogseizoen alleen van zaterdag tot zaterdag te huur. In het laagseizoen elke dag van de week, minimaal 7 nachten.

Mail ons voor de beschikbaarheid. Aankomsttijd vanaf 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.

© Copyright - HuisopdeHeuvel - Le Marche Italië